Το «Σημάδι» της Αναστασίας στο Νο1 του Official Airplay Chart!

 Η σαρωτική Αναστασία σε ακόμα ένα Νο1 hit.

 Το single «Σημάδι» μέσα από το διπλά πλατινένιο album της Αναστασίας με τίτλο «Ευχή», βρίσκεται γι’ αυτήν την εβδομάδα στο Νο1 του Official Airplay Chart by Mediainspector.

Το διπλά πλατινένιο hit της Αναστασίας απολαύσαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο μαζί με την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου album της, και σήμερα βρίσκεται στην κορυφή των charts. Πρόκειται μάλιστα για το 3ο κατά σειρά No1 hit της Αναστασίας στο ραδιοφωνικό airplay μέσα σε 1μιση χρόνο, μετά τις «Αμαρτίες» και το «Μυστικό» που χτύπησαν επίσης πρωτιά.

Το «Σημάδι» σε στίχους & μουσική του Γιώργου Καλογεράκου που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company μετράει πάνω από 8,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 6,5 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ βρέθηκε και στο Νο1 των YouTube trends με το music video του τραγουδιού που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη.

Οι εκπλήξεις για την Αναστασία δεν σταματούν εδώ, καθώς σε λίγες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το πρώτο της sold out live & απονομή στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στο Christmas Theater στις 2 Νοεμβρίου σε ένα μοναδικό event powered by Dust+Cream.

 Δείτε το official video του «Σημάδι» στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=FIRUSAi7OuA

 Βρείτε το album «Ευχή» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://anastasia.lnk.to/EfhiPR

 Executive Producer: Mike Stathakis