Pan Pan feat. Καλλιόπη Μητροπούλου – «Ανισόπεδη Ντίσκο»

Το TikTok viral hit του καλοκαιριού κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ο πολυπράγμων Pan Pan, κατά κόσμον Παναγιώτης Πανταζής, έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του μουσικό στίγμα τα τελευταία χρόνια στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Φτιάχνει τις μουσικές του με αγαπημένα συνθεσάιζερ, samplers και κασετόφωνα που έχει συλλέξει ανά τα χρόνια και πλάθει ιστορίες για χαρακτήρες που περπατούν στην πόλη με τα μάτια στραμμένα προς στον ουρανό.

Με την ιδιότητα του μουσικού, του comic artist και του εικονογράφου ο πολυδιάστατος Pan Pan γνωρίζει πολύ καλά πώς να εισβάλλει στον ψυχισμό των ανθρώπων μέσω εικόνας και ήχου, γεμίζοντας τους με sweet & sour vibes. Τα τραγούδια της τριλογίας των album του με τίτλο «Φαντασμαγορία» ακούγονται κυριολεκτικά παντού: από τα social media μέχρι τα ραδιόφωνα, από τις πλατείες μέχρι τα clubs και από τα home parties μέχρι τα μεγάλα φεστιβάλ.

Η underground «Ανισόπεδη Ντίσκο» με τους synth νοσταλγικούς ήχους είναι το τραγούδι που ξεχώρισε και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο το φετινό καλοκαίρι. Ένα τραγούδι που εκφράζει όλες τις ηλικίες και που έντυσε μουσικά όλες τις καλοκαιρινές στιγμές και αναμνήσεις που κοινοποιήθηκαν σε TikTok και Instagram. Στην πλατφόρμα του TikTok μάλιστα, το τραγούδι φιλοξενήθηκε σε πάνω από 4.000 μοναδικά βίντεο, ενώ βρέθηκε και στις πρώτες θέσεις του Shazam Chart Greece.

Η «Ανισόπεδη Ντίσκο» με τα 1,4 εκατομμύρια Spotify streams και 1 εκατομμύριο YouTube views συμπεριλαμβάνεται στο album «Φαντασμαγορία Τρία» που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

 Δείτε το official lyric video του «Ανισόπεδη Ντίσκο» εδώ:

https://youtu.be/4xiWvdwsCBQ?si=ydTO3takN4cCORau

 

Βρείτε το album «Φαντασμαγορία Τρία» εδώ:

https://PanPan.lnk.to/FantasmagoriaTria