Αναστασία

 Sold Out σε χρόνο ρεκόρ το live της στο Christmas Theater

Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, παρουσιάζει για πρώτη φορά LIVE το ντεμπούτο album της με τίτλο «Ευχή» σε μια εκρηκτική μουσική βραδιά powered by DUST+CREAM, την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας.

Μέσα σε πολύ λίγες ώρες εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια ελεύθερης εισόδου που διατέθηκαν μέσω του more.com, με την εκδήλωση να γίνεται το απόλυτο sold out 20 μέρες πριν την πραγματοποίησή της.

Σχεδόν δύο χρόνια πριν, η νεαρή τραγουδίστρια παρουσιάστηκε στο κοινό μέσω του TikTok με τις «Αμαρτίες» της – το πρώτο διαμαντένιο λαϊκό single στην ιστορία της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας- και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Δεκάδες εκατομμύρια streams και views, No1 τραγούδια σε ραδιοφωνικά, YouTube & Spotify charts, διαμαντένια και πολυπλατινένια singles, δεκάδες sold out live σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεργασίες με Έλενα Παπαρίζου, Μέλισσες, Γιώργο Σαμπάνη και Γιώργο Μαζωνάκη, και η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Ευχή» είναι εδώ και λίγους μήνες γεγονός και κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 η Αναστασία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά live τα τραγούδια του album της «Ευχή» σε μια μοναδική συναυλία στο Christmas Theater γεμάτη εκπλήξεις και δώρα από την DUST+CREAM, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η απονομή για τις διαμαντένιες και πολυπλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις των μεγάλων επιτυχιών της.

Αναστασία – “Ευχή” | Live Παρουσίαση Δίσκου & Διαμαντένια Απονομή (SOLD OUT)

Powered by DUST+CREAM

Παραγωγή: Minos EMI, a Universal Music Company