Αναστασία – «Φλόγα»

Το 6ο ραδιοφωνικό single από το διπλά πλατινένιο album «Ευχή».

Αν η επιτυχία είχε όνομα, αυτό θα ήταν σίγουρα της Αναστασίας. Η 20χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει το σερί των επιτυχιών, και κυκλοφορεί ακόμα ένα single μέσα από το ντεμπούτο της album «Ευχή».

Πρόκειται για τη «Φλόγα», την συγκινητική ερωτική μπαλάντα σε στίχους & μουσική του Γιώργου Καλογεράκου, που έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του δίσκου τον περασμένο Ιούνιο. Η νοσταλγική «Φλόγα» είναι ήδη πλατινένια σε ψηφιακές πωλήσεις, συμπληρώνει σχεδόν 6 εκατομμύρια streams & views σε Spotify και YouTube, ενώ στο TikTok έχει διανύσει τη δική του επιτυχημένη πορεία με συνολικά περισσότερες από 9.000 χρήσεις του τραγουδιού.

Πρόσφατα η Αναστασία με το «Σημάδι» σημείωσε το τρίτο Νο1 ραδιοφωνικό single της, μετά τα «Αμαρτίες» & «Μυστικό» τα οποία επίσης συμπεριλαμβάνονται στην «Ευχή» που κυκλοφορεί ψηφιακά αλλά και σε φυσικό προϊόν από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company. Και όλα αυτά, λίγες μέρες πριν την sold out live παρουσίαση δίσκου & απονομή της Αναστασίας στο Christmas Theater την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου – μια βραδιά αφιερωμένη στις επιτυχίες της viral τραγουδίστριας.

Ακούστε την «Φλόγα» στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=gUIW8GlDUHM

 Βρείτε το album «Ευχή» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://anastasia.lnk.to/EfhiPR