Το πρώτο live album των Queen + Adam Lambert είναι γεγονός! 🎸

Το 2009 πραγματοποιείται η πρώτη συνάντηση on stage των μελών της θρυλικής μπάντας Queen, Brian Many & Roger Taylor, με τον τότε διαγωνιζόμενο του American Idol, Adam Lambert. 🎤

👉🏼 Βρείτε και ακούστε το live album, εδώ.

Από τότε και ύστερα οι Queen & ο Adam Lambert ξεκινούν την αποσπασματική περιοδεία τους η οποία μέχρι και σήμερα μετρά 6 χρόνια.

Η κυκλοφορία αυτή “Queen + Adam Lambert Live Around The World” περιλαμβάνει highlights από τις συναυλίες, μέσα από 200 περίπου shows στο Riο, Λισαβώνα, Αγγλία, Ιαπωνία, Αμερική και το πρόσφατο show τους στην Αυστραλία για την οικονομική ενίσχυση της χώρας μετά τις καταστροφές των πυρκαγιών.

Όλες οι εκδοχές της κυκλοφορίας περιλαμβάνουν την 22 λεπτών διάρκειας συναυλίας τους στην Αυστραλία, στην οποία οι Queen + o Αdam Lambert φέρνουν on stage όλο το πρόγραμμα που είχε κάνει ο Freddie Mercury στο ιστορικό live των Queen για το Live Aid το 1985. Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga, Hammer To Fall, Crazy Little Thing Called Love, We Will Rock You & We are The Champions, είναι τα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στο set αυτό.